KIMRAEHWA

Bring the boys out!~

Photos of Ga In BEG

oh iya, aku mau ngepost fotonya Son Ga In salah satu personilnya Brown Eyed Girl. ini requestan dari si Nyul lho, maap ya nyul baru segini hooho. kalo mau ngerequest boleh kok πŸ˜€ #plak

lanjuuut ini dia check it out:

Advertisements

Single Post Navigation

4 thoughts on “Photos of Ga In BEG

  1. gomawo ..
    tukan ga in cantik bangeeeet u,u
    jadi keinget adam couple ckck
    haha

  2. hoho sama sama nyul
    iyalah aku yang nyari gitu nyul (?) tapi emang cantik sih πŸ˜€

  3. Chingu… boleh request foto nya SNSD Yuri, gak??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: